Bekijk onze website:
Home
Terug naar dagexcursies:
Dagexcursies buitenland:
Pyreneeën
Madrid
Barcelona
Chalet, Ebro Delta, Spanje
Chalet, Brenne, Frankrijk
Budapest
Lissabon
B & B Portugal
Athene
Berlijn
Brussel
Polen
Zweden
Suriname
Meerdaagse vogelreizen:
Contact
Onze waarnemingen
Wat zeggen onze klanten
Prijzen
Oostvaardersplassen
Vogel kalender  
Checklist
Vakantiehuizen natuur
Wie zijn wij
Shop voor vogelliefhebbers
Foto's van onze excursies
Links
Multimedia
 

Vogels kijken in en rond Barcelona,

In samenwerking met Stephen van  Catalan Bird tours bieden wij vogelexcursies aan in de omgeving van Barcelona.  Deze  excursies kunnen het gehele jaar geboekt worden.

Bent u voor een city-break, vakantie of op zakenreis  in Barcelona dan raden wij u van harte aan de stad een dag te ontvluchten en de schitterende natuur vlakbij Barcelona te ervaren.  Ontdek vele vogelsoorten die hier in Nederland niet voorkomen.

Dankzij de vele uiteenlopende landschappen, de geografische positie langs de belangrijkste vogeltrekroute en het heerlijke klimaat heeft de omgeving van Barcelona en Catalonie de grootste hoeveelheid vogelsoorten van heel Spanje.

Als u een vogelexcursie boekt bij Catalan Bird Tours via FlevoBirdwatching ontvangt u GRATIS meer dan 3 uur aan mp3 vogelgeluiden.

 

Vogelexcursies:
Barcelona Dagexcursie, Llobregat Delta en Garraf bergen,
Dit is de populairste excursie. Op één dag ziet u watervogels en vogelsoorten uit de bergen. :  o.a. Witvleugelstern, Zwarte Ibis, Kraanvogels, Buidelmees, Zwartkoprietzanger, Vorkstaartplevier, Dwergarend, Rotslijsters, Oehoe en Rotskruiper.
Meer informatie of boeken..
Vogelexcursie Pyreneen
Frisse lucht, geweldige uitzichten, mooie wandelingen en vogels. Een excursie naar de Pyreneeën zal u niet teleurstellen. Kans op bijzondere vogelsoorten als Lammergier, Sneeuwvink, Citroenkanarie, Alpenkauw, Alpenkraai en Rotskruiper. Meer informatie of boeken ..
Vogelexcursie Ebro Delta
De Ebro Delta is één van de beste en bekendste plekken om vogels te kijken in Europa. Ga met Stephen mee en ontdek o.a. Zwarte Ibis, Adouin's Meeuw, Witwangstern,  Bengaalse Stern, Klein Waterhoen, Geoorde Fuut, Woudaap, Poelruiter, Grote Pieper en Flamingo.
Meer informatie of boeken...
Vogelexcursie Aiguamolls de L'Emporda
De 4783 hectares van dit park vormen een soort mini Catalonie, met veel verschillende habitats. Tijdens deze vogelexcursie kunnen dan ook zeer veel vogelsoorten worden gezien. O.a. Griel, Scharrelaar, Roodkeelpieper en Kuifkoekoek. Meer informatie of boeken..
Vogels kijken Cap de Creus
Bezoek het park Cap de Creus en het uitkijkpunt aan zee. In het park o.a. Dwergarend, Orpheusgrasmus. Cap de Creus is de beste plek in Europa om zeevogels te kijken.


Meer informatie of boeken..
Vogelexcursie Steppen Lleida en Los Monegros
Bezoek deze bijzondere steppen. Een uniek habitat in de omgeving van Lleide en Los Monegros. Ga op zoek naar de specialiteiten als Grote Trap, Kleine Trap,  Zwarte Tapuit, Griel, Morinelplevier, Zwartbuikzandhoen en Witbuikzandhoen.
Meer informatie of boeken...
Combinaties van verschillende bestemmingen zijn in veel gevallen mogelijk. Combineer bijvoorbeeld Qiguamolls met Cap de Creus of de Pyreneeën met Llobregat. Stuur u wensen en wenslijst van vogels naar ons toe.
Tarieven:
Omdat het om prive excursies gaat is het moeilijk een prijs te noemen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen, waar u opgehaald dient te worden,  de bestemming, tolwegen, brandstof etc.  Om uw toch een indicatie te geven de dagexcursie naar Llobregat is te boeken voor ongeveer € 55 per persoon als u met 3 of 4 personen boekt.(dit is inclusief vervoer in een comfortable 4x4 auto, ophalen en terugbrengen naar uw accommodatie, tolgelden en brandstof).  De duurste bestemming is Los Monegros. Prijsindicatie is € 75,- per persoon.
Uw gids:
Uw gids is Stephen:
Stephen laat u met veel plezier de verschillende habitats en schitterende landschappen van Catalonie zien.  Hij vertelt en praat graag over het gedrag van de verschillende vogelsoorten.  Het vervoer vindt plaats in een 4x4 auto. Deze auto brengt u op plaatsen waar u met een normale auto of minibus niet kan komen. Excursies worden in het engels gegeven.
Informatie over de ontmoetingsplek:
Normaal gesproeken is het transport van en terug naar uw hotel of vakantiehuis in de excursie inbegrepen. U kunt er ook voor kiezen opgehaald en teruggebracht te worden vanaf het Internationale vliegveld van Barcelona.

Nog op zoek naar een geschikt vakantiehuis, B & B of hotel in Barcelona. Klik hier om een geschikte accommodatie te vinden.

 

 

Click here for the english version Nederlandse versie