Bekijk onze website:
Home
Onze excursies
Contact
Onze waarnemingen
Wat zeggen onze klanten
Prijzen
Oostvaardersplassen
Vogel kalender  
Checklist
Wie zijn wij
Shop voor vogelliefhebbers
Foto's van onze excursies
Links
Multimedia
 
Hier vindt u een uitgebreid assortiment verrekijkers van verschillende merkenKlik hier om terug te gaan

 

 

Het is heel belangrijk om een goede verrekijker te hebben als u vogels gaat kijken. Een verkeerde verrekijker kan u zelfs hoofdpijn bezorgen. Een goede verrekijker daarentegen is juist een stimulans om meer vogels te gaan kijken. U zult waarschijnlijk schrikken van de prijzen van de kwalitatief beste verrekijkers. Besef echter dat u een dergelijke verrekijker koopt voor de rest van uw leven. Deze verrekijkers hebben in de meeste gevallen levenslange garantie en hebben een zeer hoge tweedehandswaarde.
Wij raden 4 merken aan Swarovski, Zeiss, Leica, Kowa en Steiner. Ook de verrekijkers van de vogelbescherming zijn goed.

Wij hebben een selectie gemaakt van verrekijkers waarvan wij vinden dat deze zeer geschikt zijn om vogels te kijken. Hierin hebben wij een verdeling gemaakt in budget. U koopt de verrekijkers bij Bol. Een zeer goed aangeschreven webwinkel waarvan wij alleen maar goede berichten hebben gehoord, met goede service en lage prijzen. Wij waarderen het zeer als u via onze website een verrekijker aanschaft, wij ontvangen dan een klein percentage van de aankoop. Deze opbrengst willen wij investeren in verrekijkers voor onze groepsexcursies.
Vaak wordt ons gevraagd: wat vinden jullie zelf de beste kijker die er is ? Dat is de Swarovski EL 8,5x42 Swarovision.
Verrekijkers voor vogelliefhebbers, topsegment, boven 1700

Swarovski EL 8.5x42 W B


Swarovski EL 8x32 WB groen


Swarovski EL 10x32 W B, Groen


Swarovski EL 8x32 WB groen


Swarovski EL 8.5x42 W B


Swarovski EL 12x50 WB groen


Hier vindt u een uitgebreid assortiment vogelgidsen voor Nederland en Europa. Hier vindt u een uitgebreid assortiment verrekijkers van verschillende merken
Hier vindt u een uitgebreid assortiment vogelboeken over de vogels in uw tuin. Tevens veel boeken over hoe u een vogelrijke tuin kunt maken. Klik hier voor vogelgidsen buiten Europa
Hier vindt u een uitgebreid assortiment vogelboeken over uilen en roofvogels. Een aanrader is de veldgids Roofvogels van B. Gensbol. Uitwaaien, energie opdoen en genieten van rust en ruimte. Langs uitgestippelde routes of zelf u eigen pad kiezen. Deze serie kaarten wijst u de weg over de mooiste wandel-, fiets- en ruiterpaden in de natuurgebieden van Staatsbosbeheer.
De laatste jaren verschijnen er steeds meer leesboeken die vogels kijken als onderwerp hebben. 'Mijn Vogels' van Albert Beintema is hier een goed voorbeeld van. Een ander leuk boek is 'Mijn Vogeljaar' van Mark Obmasciks. Hierin wordt een wedstrijd beschreven tussen enkele fanatieke vogelaars die in 1 jaar tijd zoveel mogelijk vogelsoorten proberen te zien.   Hier vindt u een uitgebreid assortiment natuurgidsen. Het gaat om algemene natuurgidsen. Maar ook gidsen over bomen, bloemen, planten, vlinders, vissen, zoogdieren, insekten, paddestoelen, stenen, mineralen, Er staan echte meesterwerken tussen. Bijvoorbeeld 'de dagvlinders van Nederland' Een heerlijk boek voor natuurliefhebbers.
Bestel hier voordelig vogelvoer voor de vogels in uw tuin. online nestkasten, vogelkasten en voederhuisjes voor de vogels in uw tuin bestellen.
Hier vindt u een uitgebreid assortiment leuke en leerzame vogelboeken en vogelgidsen voor kinderen. De bekendste is de Vogelondekgids van Nico de Haan.
Vogelgids voor Ipad, Ipod of Iphone. De absolute topper in onze ogen is de DVD 'Travelling Birds' van de fransman Jacques Perrin. Probeer deze film op een groot scherm te bekijken dan is het nog mooier. 'The march of the Penguins' mag er ook wezen. Een zeer boeiende film over keizerpinguins.
Leer de vogels herkennen met Mini Loco
Kleding, shirts, babykleding, kinder shirts voor vogelliefhebbers  
Click here for the english version Nederlandse versie