vogelvoer, wintervoer, pinda's, voer voor buitenvogels, vogelzaad

Bekijk onze website:

Winkel index
U kunt hier voordelig vogelvoer bestellen voor uw tuinvogels. Grootste assortiment van Nederland. Een deel van de opbrengst gaat naar de vogelbescherming.


Vetproducten
Pindablok met bessen, Met deze pindablokken geeft u tuinvogels de energie die ze nodig hebben. Gemaakt volgens hetzelfde recept als onze pindacakes: plantaardige en natuurlijke vetten, gecombineerd met pindameel. Het traditionele recept met daaraan bessen toegevoegd.
€2.49
Pindablok met vruchten
 
 Van dit pindablok zijn sappige rozijnen toegevoegd. Merels en lijsters zijn hier dol op. Vooral als u de pindacake in stukken snijdt en onder een struik legt zodat ze er ongestoord van kunnen smullen.
€2.49
Pindablokpakket
 Dit pakket bestaat uit het voederhuisje “Moldau” met daarbij vier verschillende pindablokken: een pindablok original, een pindablok met zaden, een pindablok met insecten en een pindablok met bessen. Leuk en voordelig om eens te proberen!
€15.99
Pindablok voor roodborstjes
 Dit pindablok is speciaal gemaakt voor roodborstjes. Ook hier zorgen de zaden, het fruit en de gedroogde meelwormen dat o.a. roodborstjes er zeker van zullen genieten.
€5.95
Reuze vetbol insecten
€3.99
 Premium vetbollen met insecten (30 stuks)
€14.95
Reuze vetbol bessen
€2.99
Vivara Reuze vetbol zaden (zonder touw)
€2.99
Reuze-vetbol Original, maar liefst 450 gram
€2.99
Premium vetbollen met insecten (6 stuks)
€3.95
Kerstbel
€9.95
Sneeuwman
€14.95
Pindakaas voor tuinvogels
€2.99
Gevulde halve en hele kokosnoot met bessen
€2.99
energierollen
€4.95
premium vetbollen
€2.99
Gevulde kokosnoot met meelwormen
€2.49
Gevulde halve en hele kokosnoot original
€14.95
Gevulde halve en hele kokosnoot met insecten
€2.99
Maxi-blok Bessen en Calcium 500 gram
€3.99
Maxi-blok Kersen en Noten 500 gram
€3.99
Maxi-blok Noten en Insecten 500 gram
€399
 Premium zadenkrans
€12.49
Pindacake bel Een mooie geglazuurde keramische bel, gevuld met onze traditionele pindacake formule
€4.95
Navulpakket pindablokken
 Nu ook navulpakketten in ons assortiment, handig als u al een pindablokhouder heeft! Het navulpakket bestaat uit een pindablok met zaden, een pindablok met insecten, een pindablok original en een pindablok met bessen.
€7.99
Pindablok met insecten
 
 Met deze pindablokken geeft u tuinvogels de energie die ze nodig hebben. Gemaakt volgens hetzelfde recept als onze pindacakes: plantaardige en natuurlijke vetten, gecombineerd met pindameel. Deze vogel-delicatesse met gedroogde insecten is een bestseller.
€2.49
Pindablok voor roodborstjes
 Dit pindablok is speciaal gemaakt voor roodborstjes. Ook hier zorgen de zaden, het fruit en de gedroogde meelwormen dat o.a. roodborstjes er zeker van zullen genieten.
€2.49
Pindablok Original
 Met deze pindablokken geeft u tuinvogels de energie die ze nodig hebben. Gemaakt volgens hetzelfde recept als onze pindacakes: plantaardige en natuurlijke vetten, gecombineerd met pindameel
€2.49
Pindablok met zaden, Met deze pindablokken geeft u tuinvogels de energie die ze nodig hebben. Gemaakt volgens hetzelfde recept als onze pindacakes: plantaardige en natuurlijke vetten, gecombineerd met pindameel. Bij deze variant zijn zaden toegevoegd.
€2.49
 
           
Zaden, zonnepitten, strooivoer, meelwormen
Voedzame Pinda Traktatie
 
 Met deze traktaties doet u onder meer de roodborstjes een groot plezier, aangezien zij van zacht voer houden. Maar ook andere tuinvogels zullen het zich goed laten smaken.

De verpakking is hersluitbaar en gemakkelijk te bewaren.
€3.99
Delicatesse voor roodborsten
 Door de toevoeging van gedroogde insecten en fruit is deze mix een lekkernij voor o.a. roodborsten. Geef uw favoriete tuinvogel een extraatje!
€5.99
Premium Silotraktatie
 Deze olierijke zadenmix is perfect om voedersilo's mee te vullen. Hij klontert namelijk niet en daardoor raakt de silo ook niet verstopt. Traktaties zijn toegevoegd om hem nog aantrekkelijker te maken voor meerdere vogelsoorten.
€9.95
Premium Bio Vogelvoer
 Deze biologische mix bevat uitsluitend zaden en granen welke 100% biologisch geteeld zijn. Er is bij de teelt dus geen gebruik gemaakt van kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Dit hoogwaardige en verantwoorde voer zal beslist in de smaak vallen bij uw tuinvogels! Ingrediënten: bio zwarte zonnepitten, bio gebroken mais, bio havermout, bio gesneden gepelde haver, bio gierst, bio plantaardige olie
€12.95
Premium Voedersilomix
 Deze olierijke zadenmix is speciaal samengesteld voor het gebruik in silo’s en klontert niet als het nat wordt. Daardoor raakt de silo ook niet verstopt.
€4.95
Hi-Energy Mix
 Vanwege de hoge voedingswaarde en een hoog oliegehalte is ook dit voer uitermate geschikt om het hele jaar door te voeren. Vooral tijdens de vogeltrek en het broedseizoen kunnen de vogels wel wat extra’s gebruiken.
€4.95
Gedroogde meelwormen
 Gedroogde meelwormen zijn een eiwitrijke smakelijke voeding voor o.a. vogels en reptielen. Meelwormen zijn eigenlijk geen wormen, maar larven van de meeltor. Meelwormen worden gekweekt op een plantaardige veilige voeding. Het hoge eiwitgehalte van ongeveer 50% maakt meelwormen geschikt voor vele kweekvogels en tuinvogels.
€2.99
Zonnebloemkernen
 
 Geef uw tuinvogels maximale energie met Vivara zonnebloemkernen (de kern van een zonnebloempit). De schil is verwijderd, zodat de vogels geen resten achter laten en uw tuin/balkon schoon en onkruidvrij blijft.
€4.99
Hi-Energy Puur
 In deze mix zijn de schillen van de zonnebloempitten verwijderd, zodat de vogels het voer direct kunnen eten. Hi-energy Puur bevat de meeste calorieën van al onze mixen. Een bijkomend voordeel is dat door het verwijderen van de schillen er geen resten achterblijven.
€5.95
Premium Voedertafelmix
 Deze mix kunt u het hele jaar door gebruiken op voedertafels en als grondvoer. (Grond)vogels, zoals mussen, roodborstjes, vinken, groenlingen, merels en duiven genieten optimaal met deze mix
€3.99
Premium Voedertafeltraktatie
 Deze mix van bevat ook de overheerlijke traktaties. Deze vernieuwende samenstelling maakt het vogelvoer nog aantrekkelijker voor meerdere vogelsoorten. Het hele jaar door te gebruiken op voedertafels en als grondvoer.
€8.95
Hi-Energy grondvoer
 Deze mix is speciaal samengesteld voor vogels die van zacht voer en fruit houden. Vogels zoals merels en lijsters eten graag van deze mix. Als dank kunt u in het voorjaar volop van hun zangkunst genieten.
€5.95
Nyjer Zaad
 ‘Nyjer zaad’ is afkomstig van de Gingellikruidplant (Guizotia abyssinica). Dit fijne zaad heeft een hoog oliegehalte en is vooral geschikt voor putters en sijsjes. Het is aan te raden om Nyjer zaad in een speciale Nyjer Voedersilo aan te bieden, want op een voedertafel waait dit lichte zaad meteen weg.
€4.99
Gehakte zonnebloemkernen
 De gehakte zonnebloemkernen zijn een enorm succes! Vogels zijn gek op deze kleine hapklare brokjes. En een voordeel voor u: ze laten niet meer alle schilletjes van de zonnebloempitten achter. Uw tuin blijft dus schoon en onkruidvrij.
€5.99
Premium Vitaalmix
 Houdt uw tuinvogels gezond en vitaal met deze uitgebalanceerde mix. De zeer rijk gevarieerde samenstelling maakt hem aantrekkelijk voor veel verschillende vogelsoorten. Door toevoeging van o.a. gedroogde meelwormen en schelpengrit is Vitaalmix bijzonder geschikt om tijdens de broedperiode aan te bieden, wanneer het energieverbruik hoog ligt. Zowel jonge vogels als oudervogels doen er hun voordeel mee.
€10.95
Voedzame Insecten Traktatie
 
 Met deze traktaties doet u onder meer de roodborstjes een groot plezier, aangezien zij van zacht voer houden. Maar ook andere tuinvogels zullen het zich goed laten smaken.

De verpakking is hersluitbaar en gemakkelijk te bewaren
€3.99
Voedzame Bessen Traktatie
 
 Met deze traktatie doet u onder meer de roodborstjes een groot plezier, aangezien zij van zacht voer houden. Maar ook andere tuinvogels zullen het zich goed laten smaken.

De verpakking is hersluitbaar en gemakkelijk te bewaren.
€2.99
Mini Traktaties
 
  Onze Traktaties zijn nu verkrijgbaar in nieuwe smaken. Deze zijn een maatje kleiner zodat ze gemakkelijker gegeten worden door de kleinere tuinvogels.

LET OP: De mini’s kunnen niet in pindasilo’s of pindahuisjes gevoerd worden.
€3.99
Premium pinda's
 De zachte en olierijke pinda’s van Vivara zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn getest op Aflatoxine (gifstoffen) en hebben het juiste energie- en eiwitgehalte. Niet alleen mezen en groenlingen, maar ook spechten en boomklevers houden van dit voedzame voer.
€5.99
Hi-Energy Meelworm traktatie
 Hapklare vetbrokjes voor uw tuinvogels! Deze stukjes vet bevatten gedroogde meelwormen waardoor ze een ware lekkernij vormen. Gebruik ze als grondvoer, op een voedertafel of in een open voederhuisje.
€2.49
       
           
           
           
           
           
Kies hieronder:
Voerhuisjes
Bijzondere voerhuisjes
Voedersystemen voor aan het raam
Pindakaaspothouders
Vogelvoer

Nestkasten
Nestkasten met camera

Vogels kado artikelen
Vogels miniloco
Houtgesneden vogels en andere vogel geschenken
Vogels, knuffels en speelgoed
Vogels, t-shirts, rompers, kleding

Vogelgidsen voor Ipad, Iphone, Ipod en Smartphones
Vogelgidsen en vogelboeken
Vogelgidsen Nederland en Europa
Vogelgidsen tuinvogels
Vogelgidsen roofvogels en uilen
Vogelgidsen Afrika
Vogelgidsen Noord-Amerika
Vogelgidsen Midden Amerika
Vogelgidsen Zuid-Amerika
Vogelgidsen Oceanie en Antartica
Vogelgidsen Caribisch gebied
Natuurgidsen
Vogels, leesboeken, studieboeken, kado boeken
Vogelboeken voor kinderen
Vogel cd's en dvd's
Kaarten en Plattegronden natuurgebieden

 

   
  Andere links naar vogelvoederhuisjes:
Voederhuisjes kopen
Handgemaakte vogelvoederhuisjes
Vogelvoederhuisjes op vogelnestkastjes
Vogelvoederhuisjes bij vogelpension.nl
Tuinplus vogelhuisjes